Apa alcalina

Ionizator apa Korea
    Apa alcalina are un potențial de reducere excelent.
 Apa alcalina -ORP (Potențialul de reducere Oxidarea): potențialul pentru o singură substanță lichidă pentru a reduce oxidarea unei alte substanțe, măsurată în milivolți (mV).Mai puternic antioxidant, mai mic nivelul de ORP. Ca lucrurile se oxideaze, ORP crește. exemplu: în cazul utilizării apei alcaline, proprietate antioxidant poate fi văzut; Dacă o agrafă de hârtie este pus în apă alcalină, formarea ruginii va întârzia, comparativ cu  apa de la robinet și apă acidă. În cazul în care fructele sunt înmuiate în apă redus alcalina și stocata,timpul lor de conservare va deveni mai mare. Dacă sunt fierte în apă redus alcalina, produsele alimentare vor avea un timp mai mare de conservare și nu se vor dezintegra rapid.
Hidrogenul activ conținut în apa alcalină elimină superoxidul.
[ambivalenta superoxid] obicei: cu potențial de oxidare puternic protejeaza corpul nostru de bacterii externe, virusuri, etc Dacă este in exces (de stres, peste-ingerarea de alimente acide, poluarea mediului, etc) superoxidul distruge celulele corpului si, astfel, poate provoca boli. Hidrogenul activ bogat conținut în apă alcalină elimină superoxid în organism și ajută la insanatosirea organismului.
apa alcalina 2
Dimensiunea unui grup de molecule de apă este foarte mică.
De obicei, 10 ~ 15 molecule de apă sunt legate pentru a forma un inel de apă, numit cluster. Dimensiunea grupurilor de molecule de apă în apă alcalină devine mai mică dupa proces electrolitic. În consecință asimilarea în organism este mult mai rapida în comparație cu alte ape, și apoi apa asimilata evacueaza rapid din organism. În plus, fiind mici, clusterele pătrund cu ușurință într-o substanță, solubilizeaza rapid și descarca de gestiune substanța rezultată. Astfel, este foarte bun pentru a utiliza apa alcaline în gătit, prepararea de cafea și ceai verde, cocktail-utilizarea de gheață, produse alimentare  pentru o lungă perioadă de timp, etc.
apa alcalina 3
Continutul de minerale se mareste în comparație cu apa naturala.
Mineralele de proprietăți cationice conținute în apa migrează în electrod catodic, astfel încât conținutul de minerale crește în comparație cu apa naturala. Minerale: calciu (Ca2 +), potasiu (K +), sodiu (Na +), magneziu (Mg2 +), etc cationi și anioni atinse în fiecare celulă electrolitică cu apă migrează spre direcția opusă a electrodului, trece prin membrană și, astfel, celula catodica devine bogata în cationi, în timp ce celula anodica bogat în anioni.
apa alcalina 4
Tags: , , ,
0